Woord

Codi staat voor Coppens Dirk en is voor fijnproevers een bekend gegeven in het Antwerpse. Dirk volgde de hotelopleiding in het PIVA te Antwerpen. Buiten de uren maakte hij zijn eerste buffetten in de kleine keuken van zijn ouderlijk huis, tot ergernis van zijn moeder. Na het succesvol beëindigen van zijn studies ging hij aan de slag in de privé-sector. Na een lange ervaring in de privé-sector begon hij in 1987 als leerkracht in het CDO. Met de drang naar meer zag Kookateljee Codi voor het eerst daglicht in 1998.

Vanaf 2014 heeft Dirk de fakkel doorgegeven aan zijn dochter Caroline. Ze heeft als kind haar vader vaak aan het werk gezien en zo heeft ze de passie voor het koken geërfd. Caroline is daarom in 2012 gestart met de hotelopleiding in het volwassenenonderwijs van PIVA.

Codi’s team tovert ieder eetgebeuren om tot een ware lekkernij. U kan rustig toekijken en genieten van uw feest.

Kookateljee Codi komt zowel aan huis als op locatie. U kan uw menu zelf samenstellen van aperitief tot dessert. Diensten en allerhande extra’s worden in overleg besproken. Zo kan u kiezen voor een heus feest met bediening of enkel voor levering. Recepties, walking diners, buffetten of barbecues kunnen volledig uitgewerkt worden volgens uw specifieke wens of thema.

Alle gerechten worden met verse producten in eigen keuken bereid. Het gebruik van kwaliteitsgrondstoffen en dagverse producten wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.

Smakelijke groeten

Kookateljee Codi