Voorgerechten

Koude voorgerechten Prijs (€)
Gemarineerde zalm met appeltjes en komkommer 9.75
Gerookte visschotel met mierikswortelsaus 10.50
Torentje van gerookte zalm en grijze garnalen 11.00
Charlotte van zalmtartaar en rivierkreeftjes 11.00
Carpaccio van verse tonijn 12.50
Tartaar van tonijn en taboulet met groene kruiden 12.50
Stapelgebakje van carpaccio van tonijn met gegrilde aubergine en courgette / tomatenvinaigrette en een krokantje van Parmezaanse kaas 13.00
Taartje van mango met groene asperges / scampi en Gandaham 12.50
Slaatje met gerookte paling en een variatie van meloen begeleid door een yoghurtdressing afgewerkt met munt 13.00
Gandaham met meloen 8.75
Krokant slaatje met gerookte eendenborst 9.75
Symfonie van kwartel en saffraanpeertje 10.00
Carpaccio van ossenhaas 12.50
Stapelgebakje van rundcarpaccio met verse ganzenlever 20.50

 

Warme voorgerechten Prijs (€)
Scampi met knoflookroomsaus + tomatenblokjes en paprikasnippers 10.75
Gegratineerd visschoteltje 11.00
Roodbaars gevuld met oesterzwammen + limoensausje en gedroogde Gandaham 11.00
Bladerdeeghapje met zalm + zeeduivel en saffraansaus 13.00
Toffee met scampi en tongfilet in kervelsaus Dagprijs
Gegrilde grietfilet met coulis van rode paprika Dagprijs
Risotto met kastanjechampignons en gegrilde sint-jacobsvruchten 15.25
Tarbotsuprême gevuld met brie in een jasje van parmaham vergezeld van een kruidige tomatensaus Dagprijs
Kwartel met gefruite prei en portosaus 9.75
Luikse salade 9.75
Witloofsalade met oesterzwammen en gerookt spek 9.75
Krokant seizoenslaatje met een warm geitenkaasje 10.00
Cannelloni met lamsgehakt 11.50
Bundeltje van kip met kalfszwezerik en Noilly-Pratsaus 13.50