Hoofdgerechten

Hoofdgerechten Prijs incl. 6% BTW (€) Prijs incl. 12% BTW (€)
Zeeduivel op een bedje van prei en duvelsaus 24.90 26.30
Gebakken zeeduivel met risotto van champignons 24.90 26.30
Zeeduivel op een bedje van venkelpuree met gerookte zalm en blanke botersaus 24.90 26.30
Tongfilets gevuld met Gandaham en zongedroogde tomaten Dagprijs Dagprijs
Tongfilets gevuld met scampi + tagliatelle en basilicumsausje Dagprijs Dagprijs
Gebakken zalm met Franse mosterdsaus en groentefantasie 15.40 16.25
Papillot van zalm met Aziatische smaakmakers 15.90 16.80
Gegrilde zeewolf met pompoenschijf afgewerkt met spinazie en zure room en kreeftensaus 23.30 24.65
Gebakken grietfilet met paprikasaus en wilde rijst Dagprijs Dagprijs
Waterzooi van vis met kreeftensaus 21.20 22.40
Kabeljauwhaasje met een korst van mosterd en tomaat 23.30 24.65
Kabeljauwhaasje met gebakken mango op een bedje van komkommer en een zachte currysaus 23.30 24.65
Gebakken kabeljauwhaasje met venkelsaus en pancetta 23.30 24.65
Gebrande schelvissuprême met romanescoroosjes + gemarineerde koolrabi en een crème van bloemkool 22.25 23.50
Schelvishaasje gevuld met brie in een jasje van Parmaham / vergezeld met een kruidige ratatouille van zuiderse groenten en wilde rijst 23.30 24.65
Parelhoenfilet met dragonsaus en groenteweelde 15.40 16.25
Ossenhaas met twee sausjes en groentekrans 25.20 26.60
Varkenshaasje met duxelles van champignon in een krokant korstje met bieslookroomsaus 17.50 18.50
Varkenshaasje met witlooftaartje en pepersaus 15.90 16.80
Eendenfilet met appelsientjes en krokante groentjes of op een bedje van verse spinazie en gebakken mango 16.95 17.90
Duo van kalfsfilet en zwezerik met fine-champagnesaus en groene seizoensgroenten 27.00 28.55
Gebraden lamskroontje in een gepersilleerd mosterdjasje 23.05 24.35
Gebraden lamskroon met zuiderse groenten en knolseldergratin met feta 23.05 24.35
Lamsfilet met seizoengroenten en muntsaus 25.15 26.60
Lamsnavarin met seizoensgroenten 14.85 15.70
Opgevulde kalkoenfilet met boschampignons + dennenpitten en een mousse van parelhoen 15.35 16.25
Duo van kalfszwezerik en parelhoenfilet met tagliatelle en een sausje met balsamico 24.90 26.30
Rolletje van Gandaham met parelhoenfilet en rivierkreeftjes 18.00 19.05
Kroontje van Ibericovarken met erwtensaus en aardappelflensjes 25.20 26.60
Orloffgebraad met groentekrans 14.60 15.40