Hoofdgerechten

Hoofdgerechten Prijs (€)
Zeeduivel op een bedje van prei en duvelsaus 23.50
Gebakken zeeduivel met risotto van champignons 23.50
Zeeduivel op een bedje van venkelpuree met gerookte zalm en blanke botersaus 23.50
Tongfilets gevuld met Gandaham en zongedroogde tomaten Dagprijs
Tongfilets gevuld met scampi + tagliatelle en basilicumsausje Dagprijs
Gebakken zalm met Franse mosterdsaus en groentefantasie 14.50
Papillot van zalm met Aziatische smaakmakers 15.00
Gegrilde zeewolf met pompoenschijf afgewerkt met spinazie en zure room en kreeftensaus 22.00
Gebakken grietfilet met paprikasaus en wilde rijst Dagprijs
Waterzooi van vis met kreeftensaus 20.00
Kabeljauwhaasje met een korst van mosterd en tomaat 22.00
Kabeljauwhaasje met gebakken mango op een bedje van komkommer en een zachte currysaus 22.00
Gebakken kabeljauwhaasje met venkelsaus en pancetta 22.00
Gebrande schelvissuprême met romanescoroosjes + gemarineerde koolrabi en een crème van bloemkool 21.00
Schelvishaasje gevuld met brie in een jasje van Parmaham / vergezeld met een kruidige ratatouille van zuiderse groenten en wilde rijst 22.00
Parelhoenfilet met dragonsaus en groenteweelde 14.50
Ossenhaas met twee sausjes en groentekrans 23.75
Varkenshaasje met duxelles van champignon in een krokant korstje met bieslookroomsaus 16.50
Varkenshaasje met witlooftaartje en pepersaus 15.00
Eendenfilet met appelsientjes en krokante groentjes of op een bedje van verse spinazie en gebakken mango 16.00
Duo van kalfsfilet en zwezerik met fine-champagnesaus en groene seizoensgroenten 25.50
Gebraden lamskroontje in een gepersilleerd mosterdjasje 21.75
Gebraden lamskroon met zuiderse groenten en knolseldergratin met feta 21.75
Lamsfilet met seizoengroenten en muntsaus 23.75
Lamsnavarin met seizoensgroenten 14.00
Opgevulde kalkoenfilet met boschampignons + dennenpitten en een mousse van parelhoen 14.50
Duo van kalfszwezerik en parelhoenfilet met tagliatelle en een sausje met balsamico 23.50
Rolletje van Gandaham met parelhoenfilet en rivierkreeftjes 17.00
Kroontje van Ibericovarken met erwtensaus en aardappelflensjes 23.75
Orloffgebraad met groentekrans 13.75